Voor bedrijven


Na lang brainstormen is de start gemaakt!

GratisDingenDoen.nl is dé site waar ondernemers hun diensten en producten in de markt kunnen zetten. Bedenk een gratis evenement waarbij je de bezoeker kennis kan laten maken met jou fantastische product of dienst. Enkele voorbeelden:
Categorie: Sport, Yoga – gratis proefles yoga
Categorie: Mode – gratis bezoek modeshow
Categorie: Horeca – gratis entree bandje/ gratis bier quiz/ gratis proeverij

De bezoekers kunnen nu proeven, proberen, beleven, ervaren maar vooral ontdekken. Op deze manier krijg je nieuwe klanten en bezoekers, heb je persoonlijk contact met je klanten en kan jij ze overtuigen van jouw product of dienst. Zien is geloven maar beleven is verkopen!

Ben je al enthousiast? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Adverteren:
Een gratis evenement op onze website plaatsen is nu nog geheel gratis. Maak een account aan en je kunt jouw gratis evenement toevoegen. Dit evenement kan je vervolgens terug vinden bij mijn evenementen. Daar kan je het evenement bekijken zoals hij op de website zou worden geplaatst maar ook wijzigen of verwijderen. Als het evenement door ons is goedgekeurd verschijnt deze binnen 24 uur op onze website. Wij kunnen alleen evenementen plaatsen die gratis zijn, zonder verplichting tot aankoop, wel mag er een aankoop verleiding zijn.
Dit betekent dat de bezoeker gratis het evenement kan bezoeken. Er mag dan ook geen entree geld worden gevraagd omdat entree geld een betalingsverplichting is voordat men het evenement kan gaan bezoeken. Tijdens het evenement mag de bezoeker verleidt worden tot aankoop. Aankoop verleidingen zijn bijvoorbeeld: het product gratis proberen en daarna is er een mogelijkheid tot aanschaf, mogelijkheid tot aankoop van eten en drinken tijdens het gratis evenement enz.

Wil je er helemaal uitspringen dan kunnen wij jouw evenement ook op onze header plaatsen, hier zijn wel kosten aan verbonden.

Binnenkort gaan wij flyeren, wil je op onze flyer staan, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Een evenement kan alleen worden geplaatst als deze voldoet aan onze voorwaarden: het is een gratis evenement zonder verplichting tot aankoop, er mag wel een aankoop verleiding zijn.

dit evenement delen op:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email